ERZURUM / HORASAN - Kaynarca İlkokulu

Kaynarca İlkokulu

Adres
KAYNARCA MAH. KAYNARCA KÜME EVLERİ KAYNARCA ILKOKULU LOJMANI BLOK NO 22 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
İstiyoruz ki Kaynarca İlkokulu´nun okul paydaşlarımızın güçleriyle en kısa zamanda bulunduğumuz yerleşim biriminde başarılı öğrenciler yetiştiren, sosyal etkinliklerde adından söz ettiren, AB normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Kaynarca İlkokulu olarak Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendi düşünce ve haklarını savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Soba
Uydu İnternet (VSAT)